ANKER Soundcore Ostavite komentar

ANKER? Možda niste znali ali to je globalna vodeća firma u tehnologiji punjenja. Bazirali su se na punjače, kablove, bežične punjače, auto punjače vrhunske kvalitete. U svom asortimanu imaju ponudu za telefone, tablete, prijenosna računala… Pod ANKER grupacijom nalaze se još nekoliko brendova. Soundcore, Eufy i Nebula. U ovom tekstu fokus smo stavili na Soundcore koju smo uvrstili u našu ponudu.

U ponudu, za početak, su nam došla tri modela bluetooth zvučnika. Kratko smo ih isprobali i testirali na kvalitetu i snagu. Modeli su sljedeći: Soundcore 3, Motion+, Motion Boom. Prvo što smo primijetili po zadanim postavkama na maksimalnoj glasnoći ima previše visokih tonova. Nekako se bas izgubi iz fokusa i to kod sva tri modela. Čim se malo smanji snaga odmah se osjeti jači bas i nema tih prodornih visokih. Na sreću, u aplikaciji za sva tri modela imate mogućnost equalizera i precizno podešavanje svih frekvencijskih raspona. Kod maksimalne glasnoće nema nikakve distorzije zvuka. Sva tri modela imaju dobar bas. Motion Boom, kako mu i sam naziv kaže, ima odličnu snagu basa. Stakla na prozorima podrhtavaju od vibracija. Impresionirani smo boomom u snazi i kvaliteti zvuka! Soundcore 3 za svoju veličinu ima dovoljno snage. Naravno da ne može parirati velikoj braći ali za nekakvo manje društvo za ugodno slušanje pa čak u manjim prostorijama i nadvikivanje međusobno. Nazivne snage i ostale specifikacije ću navesti niže u tablicama.

Kako nas je impresionirao Motion Boom odlučio sam upitati Google što misli o njemu i iznenadio sam se što sam našao. Upit mi je bio prvenstveno prema JBL-u i očekivao sam da će testovi biti u nekakvom približnom cjenovnom razredu kod JBL-a kao što je Flip ili Charge. Svi testovi su se bazirali na Xtreme seriju JBL-a koji je znatno skuplji od ANKERA. Ne samo da je parirao Xtreme-u nego ga je i pobijedio. Ako pogledate prvi video sa testom koji sam naveo vidjet će te kako JBL Xtreme gubi bas na 100% dok ANKER ima osjetno jači bas. Znatno povoljniji a ujedno i snažniji!!!

Motion Boom ima izrađene membrane od 100% čistog titana što mu omogućava reprodukciju visoke frekvencije do 40 kHz za zvuk koji ima znatno veću jasnoću. Ugrađena baterija kapaciteta od 10 000 mAh omogućava reprodukciju do 24 sata a kada se isprazni potrebna su 4 sata za potpuno punjenje. U slučaju da vam pametni telefon ne izdrži reprodukciju uvijek možete spojiti na ovaj uređaj kako bi dopunili bateriju i nesmetano nastavili uživati u glazbi. U svakom slučaju, preporuka za kupnju!

Cijeli test zvučnika odakle je i gornji grafikon možete naći ovdje(thetechnologyman.com).

Nekoliko korisnik linkova na testove i usporedbe sa JBL-om.
Usporedba JBL Xtreme 3 Vs Soundcore Motion Boom
JBL Xtreme 3 vs Soundcore Motion Boom vs Rave Neo – Boombox Battle!
Soundcore Motion Boom vs Motion Plus – full sound test!

SPECIFIKACIJE ZVUČNIKA

 

Soundcore 3 – link

Motion + – link

Motion Boom – link

Snaga

16W

30W

30W

Zvuk

Snažan stereo zvuk, Izuzetno nisko
izobličenje: 100% čista titanska membrana visoke frekvencije do 40 kHz, BassUp tehnologija

Hi-Res Audio
certifikat Qualcomm aptX, BassUp
tehnologija, Prilagodljivi EQ

Velika poboljšana jasnoća stereo
zvuka: 100% čiste titanske membrane (do 40 kHz),
BassUp tehnologija

Vrijeme reprodukcije

24 sata

12 sati

24 sata

Otpornost na vodu

IPX7

IPX7

IPX7

Bežično stereo uparivanje (TWS)

NE

DA

DA

Veličina

5,6 x 6,1 x 17,5 cm

8,1 x 7,9 x 25,7 cm

34,6 x 14,8 x 20,0 cm

Težina

0,37 kg

1,05 kg

2,34 kg

Priključak

USB-C (punjenje)

USB-C (punjenje); AUX-in

USB-C (punjenje); USB-A power IQ punjenje
vanjskih uređaja)

Može se upariti sa

Soundcore 3

Trance Go

Soundcore Mini 3

Flare 2

Motion +

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)