Tipkovnica Vulcan 120 AIMO, RGB osvjetljenje, US/HR Layout, Mehanička, crna, ROCCAT®

Šifra: 150.300.169

Jamstvo (mj): 24

Dostupnost:

Dostupno kod dobavljača. Isporuka 3-5 dana!


1.399,00kn

Dostupno kod dobavljača. Isporuka 3-5 dana!

ROCCAT Vulcan mehanička igrača tipkovnica predstavlja snažnu kombinaciju tehnoloških inovacija, robusnosti i osvjetljenja. Ovo je prva ROCCAT tipkovnica koja predstavlja Titan tipke dizajnirane u Roccatu. Dizajnirane od temelja, izgrađene su za igrače koji žele brzu preciznu i taktilnu tipkovnicu. Metalna ploča učvršćuje Vulcan i štiti ju od udaraca i pada, dok su tipke optimizirane da budu otporne na prašinu. Pogonjen AIMO-om osvjetljava se s dugotrajnim LED osvjetljenjem i transparentnim kućištem tipki koji ravnomjerno šire svjetlo. Sustav žive svjetlosti je prilagodljiv u 16.8M boja.
Vulcan je razvijen sa strašću prema poznatim principima njemačkog dizajna i inženjeringa. To je precizni alat za igru koji vam omogućuje da osjetite performanse sa prvim dodirom tipke.

NOVE TEHNOLOGIJE
Titan tipke su ponos Vulcan tipkovnice. Razvijene su da udahnu novi život u tehnologiju mehaničkih prekidača kojima je inovacija već davno prošla. Osim što su taktični i tihi, sa 1.8mm točkom aktiviranja i sa duljinom hoda od 3,6 mm tipke imaju strukturu kućišta koja smanjuje klimanje. Također su dizajnirane da firmware prepoznaje naredbu 20% brže. U kombinaciji s Vulcan vrhunskim ultra laganim kućištima (50% lakšim od standardnih) ključni udarci su nevjerojatno brzi i precizni..

NAPRAVLJENA DA TRAJE
Anodizirana aluminijska ploča jača strukturni integritet tipkovnice i štiti ju od habanja. Odvojivi oslonac za ruku i ravni, niski profili tipkovnice značajno poboljšavaju ergonomiju, što ju čini udobnom za korištenje čak i nakon dugog vremena igranja. Tipke su posebno dizajnirane za lako održavanje.

AIMO OSVJETLJENJE
Vulkan pruža najbolju moguću platformu za AIMO sustav osvjetljenja. Svaka tipka ima pojedinačno prilagodljivu, dugotrajnu LED diodu koja može prikazati 16,8 milijuna boja u raznim specijalnim efektima. Transparentno kućište prekidača znači da je višebojna svjetlost sjaji impresivno i širi ravnomjerno od svake tipke.

AIMO istodobno predstavlja i rasvjetni i eko sustav. Njegova funkcionalnost raste na temelju broja AIMO spojenih uređaja. Automatski reagira na temelju vaše upotrebe što predstavljaju najsuvremeniji scenarij osvjetljenja bez potrebe za konfiguracijom.

VULCAN 120 AIMO
Potpuno opremljen, Vulcan 120 AIMO uključuje uklonjivi ergonomski oslonac za ruku za prilagodljivu udobnost i pruža jednostavnu kontrolu pomoću multimedijalnog kotača. Pojedinačno prilagodljiva osvijetljenost tipki koju pokreće AIMO rasvjetni sustav pruža neusporedive rasvjetne scenarije, dok je anodizirana aluminijska ploča štitila tipkovnicu od oštećenja.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA

• 1,8 mm točka aktiviranja (taktilno, tiho)
• Hod prekidača 3,6 mm
• 512 kb memorije za makro naredbe i postavke
• Sve tipke mogu se zamijeniti
• ROCCAT® Easy-Shift tehnologija [+] ™
• 32-bitni procesor baziran na ARM Cortex-M0
• 1,8 m USB kabel
• Pooling rate 1000 Hz
• ROCCAT® Swarm softverski paket

VULCAN 120 AIMO
RGB osvjetljenje „po tipki“ sa 16,8m boja
Izmjenjivi ergonomski oslonac za dlan
Masa 1150 g
Dimenzije 462 mm x 235 mm x 32 mm

Sistemski zahtjevi:
• Windows® 8, Windows® 7, Windows® 10
• USB 2.0 priključak
• Internetska veza za instalaciju upravljačkog programa

SKU: 150.300.169 Kategorija: