MS ENERGY e-romobil m10

Šifra: 1200551

Dostupnost:

Dostupno kod dobavljača. Isporuka 3-5 dana!


Električna prednja kočnica prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni za daljnje korištenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a sve je dostupno putem mobilne aplikacije koju lagano preuzmete na svoj pametni telefon.

2.599,00kn

Dostupno kod dobavljača. Isporuka 3-5 dana!

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više od 20-ak km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Zračni kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni.
Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

Specifikacije

Veličina kotača 8,5″
Vrsta okvira Aluminijski
Boja crno-sivi, crno-zeleni
Motor 350W
Maksimalna brzina 25 km/h
Baterija 36V, 7,5 Ah
Vrijeme punjenja 3-5 h
Domet 20-35 km
Vrsta kočnice Stražnja disk kočnica, front E-brake
Maksimalno opterećenje 100 kg
Dodatne opcije Mogućnost sklapanja
Težina 14,3 kg
Display LCD
Svijetlo prednje i stražnje Led , breaklights
Dimenzije (D,V,Š) 1140 x 1130 x 550 mm
Max. uspon 15°
SKU: 1200551 Kategorija:

Na temelju 0 recenzija

0.0 sveukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će napisati recenziju proizvoda “MS ENERGY e-romobil m10”

Još nema recenzija.