EPSON Ink Tank – Zbogom klasičnim tintama! Leave a comment

Epson je predstavio šest novih modela iz obitelji ultra povoljnih pisača Ink Tank System (ITS), a koji ispunjavaju potrebe kućnih korisnika i manjih tvrtki – bez skupih patrona s tintom.

Svi ITS pisači omogućavaju ispis bez visokih troškova izmjene patrona s tintom. Nova serija uključuje modele koji u pakiranju dolaze s dovoljno tinte za ispis do 12.000 crno-bijelih i 6500 stranica u boji . Epson kućnim korisnicima i manjim uredima donosi nov način ispisa, bez komplikacija. Među novim modelima su višenamjenski uređaji s funkcijama skeniranja, kopiranja i telefaksa (L565) te model s velikim LCD zaslonom i utorom za SD memorijske kartice za jednostavan ispis bez PC-ja (L455).

Novi pisači dolaze sa zalihom tinte dostatnom za uporabu tokom dvije godine . Modeli za kućne korisnike L130 i L220 tako mogu tintom iz originalnog pakiranja ispisati 6500 listova u boji i 4000 crno-bijelih listova. Modeli L310, L365 i L455 također su namijenjeni kućnim korisnicima te uključuju po dvije dodatne bočice s crnom tintom za ispis ukupno do 12,000 crno-bijelih listova.

Svi novi modeli s Wi-Fi podrškom kompatibilni su s uslugom Epson Connect za ispis bilo gdje u svijetu, tako što se fotografije ili dokumenti šalju e-poštom na željeni pisač, ili uz pogonski program za ispis na daljinu. Epson Connect uključuje aplikaciju Epson iPrint  za jednostavan ispis preko Wi-Fi mreže s pametnih telefona ili tablet računala. Dokumente i fotografije moguće je ispisivati s mobilnih uređaja i putem usluga Apple AirPrint  i Google Cloud Print. Pisače je jednostavno spojiti na lokalnu mrežu putem Wi-Fi standarda.


PRESS objava
Tvrtka Epson predstavila je nove modele pisača i višenamjenskih uređaja s integriranim spremnicima s tintom, odgovarajući na potrebe korisnika. Sustav nadopunjavanja (nadolijevanja) tinte jamči najpovoljniji inkjet ispis uz istovremenu vrhunsku kvalitetu fotografija te dokumenata s tekstom.

Ink Tank Solution pisači omogućavaju nadopunjavanje ugrađenih spremnika s tintom, čime se znatno smanjuju troškovi i pojednostavljuje se ispis jer nije potrebno mijenjati spremnike s tintom.

„Ink Tank Solution pisači namijenjeni su korisnicima koji ispisuju mnogo materijala i posebnu pozornost daju ukupnoj cijeni ispisa“, kazao je tom prigodom Renato Vincenti, manager za razvoj prodajnih kanala u Epsonu Italia. „Epson je prvi i jedini dobavljač brendiranog rješenja s nadopunjavanjem tinte, a to smo mogli postići zahvaljujući našoj tehnologiji koju razvijamo već dulje vrijeme“, dodao je.

Svi uređaji opremljeni su Epsonovom tehnologijom Micro Piezo ispisa koja isporučuje vrhunsku trajnost, kvalitetu i pouzdanost. Spremnici s tintom visoke zapremine ugrađeni su u sam pisač te korisnik može uživati u prednostima ispisa fotografija visoke kvalitete bez nereda i gnjavaže kao što je slučaj s drugim ink tank sustavima. Ubrzo će ih moći nabaviti i korisnici u Hrvatskoj.

Epsonova Fast Ink Top-up (FIT) tehnologija sa specijalno konstruiranom nepropusnim poklopcima i filterima jamči minimalnu količinu neiskorištene boje. Poseban ventil nadzire protok tinte i sprečava izlijevanje za vrijeme ispisa te također osigurava spremnike za vrijeme prijevoza pisača, što znači da ga se jednostavno i sigurno može prenijeti na lokaciju rada.

Korištenje originalnih Epsonovih tinti jamči kvalitetu ispisa fotografija, a svaka bočica s tintom osigurana je posebnim čepom za skladištenje. Korisnik uz Epsonovo jamstvo može biti siguran da će dobiti maksimalnu vrijednost, pouzdanost i sigurnost.

Epson L805 ispisuje živopisne fotografije koje dugo traju, do formata A4 bez margine. Izrada personaliziranih foto albuma vrlo je jednostavna uz izravan ispis na CD i DVD medije te brzi ispis 10 x 15 fotografije za što treba svega 12 sekundi.

Spremnici s tintom ultra visokog kapaciteta i bočice s tintom velike zapremine konstruirani su za jednostavno nadopunjavanje. Komplet od šest pojedinačnih bočica s tintom, svaka zapremine 70 mililitara, u crnoj, cijan, magenta, žutoj, svijetloj cijan i svijetloj magenta boji, priložen je u pakiranju s novim pisačem, što donosi odličan odnos uloženog i dobivenog. Jedan komplet tinti dovoljan je za ispis čak 1800 fotografija veličine 10 x 15, što znači ultra nisku cijenu

Epson L130  je pisač (s četiri boje) za male urede ili rad kod kuće. U paketu s novim uređajem dolazi komplet od četiri bočice s tintom zapremine 70 ml, s crnom, cijan, magneta i žutom bojom. U početni komplet uključene su i po dvije dodatne bočice s crnom tintom kako bi poslovni korisnik bio odmah spreman za korištenje uređaja sukladno njegovom potrebama. Jedan komplet tinti dovoljan je za ispis do 4000 crno bijelih stranica ili 6500 stranica u boji što korisniku jamči ultra nizak trošak ispisa po stranici.

Prednosti Ink Tank Solution pisača:
•    Dulje korištenje: Spremnici s tintom ultra visokog kapaciteta
•    Štedljivost: Bočice velike zapremine (70 ml) s Epsonovim originalnim tintama
•    Isplativost: Ultra niska cijena ispisa fotografija i dokumenata
•    Živopisan ispis: Fotografije vrhunske kvalitete
•    Sigurnost: Uređaji su pokriveni Epsonovim jamstvom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.