Need for Speed Payback PS4

549,00kn

Dostupno uz narudžbu

SKU: 1034570 Kategorija:
  • Opis

Opis

 

Info: arkadna simulacija vožnje sa RPG elementima

 

Zašto igrati: Need For Speed je najpopularnija i najdugovječnija arkadna simulacija vožnje. S razlogom…

Need For Speed serijal je do sada prodan u, pazite sada, više od 150 milijuna komada od prve igre iz 1987. godine, koju smo najradije igrali na Amigama…Eh, stara dobra vremena.

 

 

Ima nešto posebno privlačno u underground utrkivanju bijesnim pilama i bježanju policiji. Tu je i mogućnost zajedničke vožnje sa online frendovima. A nekima od nas je podjednako privlačno samo nabrijavanje automobila koje je izuzetno minuciozno i detaljno, pravi raj za autoholičare :–)

 

Novi Need For Speedu Payback događa se u Fortune Valley, gdje ćete se vi i vaša ekipa obračunati sa The House, kartelom koji vlada gradom. Bit će tu svega – nelegalnog utrkivanja, bježanja od policije, off road vožnji…

 

 

Vaš auto je zapravo, glavna zvijezda. I to nam se itekako sviđa! Čeka vas pet kategorija automobila – Race, Drift, Off-Road, Drag, Runner – koje ćete dovesti od kandidata za CIOS do nabrijane pile koga ždere asfalt.

Fini omjer simulacije i arkade – s naglaskom na arkadni dio, naravno – uz zaista izvrsnu grafiku privuči će mnoge stare, ali i nove igrače. Očekujemo više automobila, više zadataka i više mogućnosti podešavanja, nabrijavanja i vizualnog tuninga.

 

NFS je oduvijek vraški zarazan, od Paybacka očekujemo upravo to – sjajnu zabavu za sve ljubitelje automobila i utrkivanja.

Watch Dragon ball super