GTA V PS4

399,00Kn

Dostupno uz narudžbu

SKU: GTAVPS4 Kategorija:
  • Opis

Opis

 

Info: Akcijska 3rd ili 1st person avantura smještena u otvoreni svijet. Peto izdanje franšize napravljena je isprva za PS3 i XboX 360, a poboljšana inačica za PS4, PC i Xbox One

 

Zašto igrati: Treba li na ovo zaista odgovoriti? Sadistička, zabavna, fina, razularena – igra po vašoj mjeri koja obara rekorde. Zarada? Milijardu dolara u prva tri dana prodaje…

 

“Druženje s Michaelom, Franklinom i Trevorom po najvećem i najzabavnijem otvorenom svijetu do sada oduzelo nam je nevjerojatnu količinu vremena i uspješno nas udaljilo od prijatelja, djevojaka, obitelji i obaveza. Nije nam ni najmanje žao.”

HCL recenzija GTA V

 

Izvrstan single player omogućava vam da se “klatarite” po San Andreasu koliko god želite i radite što god želite, s pogledom u prvom (FPS) ili trećem licu – po želji. U oba izgleda izvrsno, baš kao i u multiplayeru gdje igra do 30 igrača u kooperativnom ili kompetitivnom modu.

HCL: Grand Theft Auto 5, možda i najhypanija igra ikada, je gotovo sve te krasne epitete, pohvale i uzdizanja u nebesa apsolutno zaslužio. Mogao bih vam jednostavno reći da pročitate našu opsežnu najavu igre te si predočite kako je svaki detalj koji je Rockstar obećao uistinu i ispunjen te u samoj akciji izgleda još nevjerojatnije nego što ste to vjerojatno zamišljali.

 

Kao što nedvojbeno znate, „petica“ donosi najveći otvoreni svijet ikada u ovom slavnom serijalu, no Los Santos i njegovo okružje nisu toliko impresivni samo zbog puke goleme površine, koliko zbog nevjerojatne količine sadržaja na svakom metru – kako na kopnu, tako i u moru, pa čak i u zraku.

 

Igrat ćete s tri lika, a gotovo u svakom trenutku (osim nekih skriptiranih dijelova u određenim misijama) možete odabrati koga želite kontrolirati. Svaki od njih ima vlastiti bankovni račun, oružja, nekretnine i prijatelje, u prijevodu – svaki ima sadržaj za sebe, što omogućuje i jedinstvene misije za svakog lika

Doduše, što se slavne misije s mučenjem tiče, moram priznati kako igraču definitivno nije ugodno u situaciji gdje nedužnom tipu koji je voljan odmah pričati treba svejedno vaditi zube kliještima (da ne navodim više od toga), a sve to bez pravog motiva.

 

Rockstar je još jednom očitao pravu lekciju drugim razvojnim studijima o tome kako se radi otvoreni svijet – niti jedna open world igra današnjice jednostavno nije niti do koljena imerzivnom, adiktivnom te jednostavno zabavnom svijetu Grand Theft Auta 5.

 

 

Watch Dragon ball super